Що на часі для сучасного випускника магістратури?? 

Звісно, можливості працевлаштування та перспективи продовження навчання за ОНС «Доктор філософії». Актуальність серії вебінарів від Центру допрофесійної освіти, працевлаштування та додаткових освітніх послуг Глухівського НПУ ім. О.Довженка не потребує додаткових обґрунтувань.
?21 грудня 2023 р. студенти 62М-Б групи спеціальності 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) мали гарну нагоду поспілкуватися з Оленою КОРЧОВОЮ, кандидатом педагогічних наук, доцентом, провідним фахівцем навчального відділу щодо
?‍?особливостей працевлаштування,
?вибору першого робочого місця,
?безпечного пошуку вакансій в інтернеті,
?індикаторів фейкових оголошень,
?бази вакансій університету,
?можливостей розміщення резюме,
?‍?особливостей співбесід з роботодавцями та самопрезентації,
?правових гарантій молодого фахівця,
?одноразової адресної грошової допомоги під час працевлаштування.
На вебінар також була запрошена Ірина ДАНИЛЬЧЕНКО, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач аспірантури та докторантури, яка детально ознайомила учасників з освітньо-науковими програмами підготовки за ОНС «Доктор філософії». Добре сплановані дії на найближче майбутнє – це половина шляху до успіху! Особливо, коли це відбувається за підтримки компетентних фахівців. Активний діалог у ході вебінару – підтвердження його своєчасності, важливості та правильного вибору професії нашими випускниками.