Попри всі негаразди, які переживає наша країна, життя триває й має тривати! Незабаром випускникам доведеться обирати свій подальший шлях. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість, – одна з умов відчуття життєвої повноцінності.
28 вересня 2023 року у межах профорієнтаційної роботи відбулася зустріч науково-педагогічних працівників НПУ ім. О. Довженка із здобувачами закладів освіти Конотопа і району.
Переваги навчання в університеті, практична підготовка, можливості працевлаштування та подальшого кар’єрного зростання, різноманітні наукові, спортивні та культурно-масові заходи, активна громадська й волонтерська діяльність, захопливе та насичене подіями освітнє життя – невеликий перелік питань, котрі стали предметом обговорення.
Не менш актуальними для випускників закладів освіти було й питання безкоштовних курсів підготовки до складання національного мультипредметного тесту, які розпочинаються в листопаді 2023 року у Глухівському НПУ ім. О. Довженка.
Вступники отримали відповіді на актуальні для них питання, їм надали настанови та поради щодо якісної підготовки до національного мультипредметного тесту і запросили на навчання до університету