Сьогодні, 8 листопада 2023 року, відбулась зустріч здобувачів освіти, які навчаються за ОПП «Середня освіта (Біологія, здоров’я людини та фізична реабілітація)», «Середня освіта (Біологія, здоров’я людини та природознавство)» та «Середня освіта (Біологія, здоров’я людини та психологія)».

Головна мета – сформувати уявлення про особливості та техніку масажу, основні аспекти застосування сучасних технологій масажу у своїй професійній діяльності. Спікером виступив доктор біологічних наук, професор Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького – Станіслав КОВАЛЕНКО.

За плечима Станіслава Олександровича багаторічний досвід та сумлінне опрацювання різних технік масажу. Позитивна емоційна атмосфера зустрічі, жвава дискусія свідчить про актуальність теми та високий професіоналізм спікера. Учасники заходу залишилися з позитивними враженнями, незважаючи на дощовий вечір!!! Так тримати ФПФМО, разом до перемоги!!!!

P.S. Безмежно вдячна особисто як учениця Станіслава Олександровича, як гарант програми «Середня освіта (Біологія, здоров’я людини та фізична реабілітація)»! Безмежно дякую здобувачам за участь у цікавому заході!