У рамках реалізації заходів ІІ Десятиліття дій з безпеки дорожнього руху 2021-2030рр. в Україні з 13 по 19 травня 2024 року триває І-й етап щорічного Тижня безпеки дорожнього руху.

З цієї нагоди 17 травня на факультеті природничої і фізико-математичної освіти відбулося засідання круглого столу на тему «Безпечна дорога додому». На заході ознайомилися із статистичними даними щодо ситуації з ДТП в Україні за 4 місяці 2024 року, станом законодавчого забезпечення безпеки дорожнього руху та аспектами змін до нього, пригадали правила дорожнього руху для пішоходів та велосипедистів, закріпили знання правил на конкретних прикладах та ознайомилися з умовами VII Всеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт національного проєкту «Безпечна країна». Детальні умови умови конкурсу за лінком: https://dopomogadtp.com/vii-vseukrainskyi-konkurs-foto-ta-videorobit-natsionalnoho-proiektu-bezpechna-kraina/.

На завершення всім учасникам заходу було запропоновано долучитися до вікторини, яка залишається відкритою до 19 травня включно: https://docs.google.com/forms/d/1m_th3sg_x3R4EEF5I-pMep0T9OYYT2XDjZD1bg8cIGQ/edit?ts=6645f642